Skip to main content

ایزوگام چیست و چه کاربردی دارد؟ ( بررسی مواد اولیه ایزوگام )

|

ایزوگام چیست

ایزوگام به عنوان یک عایق رطوبتی برای آب بندی سازه های مختلف تاسیساتی و ساختمانی در جنس های مختلف تولید شده است. یک بستر پلیمری ضد آب و آماده محسوب می‌شود که از آن برای پوشاندن استخر، دیواره‌های بیرونی، پی ساختمان، سرویس‌های بهداشتی و پشت بام استفاده فراوان می‌شود.

 

ایزوگام چیست؟

این محصول به عنوان پوشش دهنده از نفوذ رطوبت و نم در قسمت های مختلف ساختمان جلوگیری می‌کند. ایزوگام در حقیقت محصول جدیدی است که در چهل سال گذشته جایگزین عایق های سنتی مثل قیرگونی و آسفالت شده است. مزیت های ایزوگام نسبت به عایق های قدیمی، سبب گسترش استفاده از آن در صنعت ساخت و ساز شده است. هم اکنون ایزولاسیون پشت بام، سرویس ها و دیوارها با این لایه عایق رطوبتی انجام می‌شود.

ایزوگام به علت انعطاف پذیری بالا، سبکی و مقاومت بسیار زیاد در برابر مواد اسیدی و بازی در چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته و از آن به عنوان بهترین عایق استفاده می‌شود.

 

مواد اولیه ایزوگام چیست؟

عنصر اصلی در تولیدات ایزوگام ها، قیر خالص به میزان 70 درصد می‌باشد. ایزوگام ها معمولا از دو لایه مقاوم و منعطف در جنس های پلی استر و الیاف شیشه تولید شده‌اند، در تولیدات این عایق ها از پلیمرهای تقویت شده استفاده شده است. این پوشش مقاوم از بهترین الیاف مصنوعی و قیر ساخته شده و چسبندگی بسیار زیادی بر روی سطوح مختلف دارد.

از مواد پلی اتیلنی درجه یک، فویل با کیفیت آلومینیومی و پودر معدنی برای ایجاد لایه های ایزوگام استفاده کرده‌اند، در قسمت های داخلی ایزوگام از الیاف تیشو و مواد افزودنی استاندارد پلیمر برای مقاوم نمودن آن استفاده شده است.

 

مواد اولیه ایزوگام چیست؟

 

ایزوگام چه کاربردی دارد؟

ایزوگام برای ایمن سازی ساختمان ها در برابر رطوبت و نم حاصل از بارش باران و برف تولید شده است. این پوشش بی نظیر به دلیل مقاومت زیاد و سبک بودن یک عایق رطوبتی رایج به شمار می‌رود.

برای عایق کردن مکان هایی از جمله حوض ها، دامداری ها، لوله های آب – گاز – نفت، مرغداری ها، پارکینگ های طبقاتی، باند فرودگاه، پل‌های هوایی، سدها سردخانه‌ها سرویس‌های بهداشتی کانال‌های آبیاری تونل‌ها مخازن آب استخرها پی ساختمان ایرانی نمای ساختمان و پشت بام‌ها از آن استفاده فراوان می‌شود.

ایزوگام از وارد شدن خسارات جدی در ساختمان‌ها جلوگیری می‌کند. برای آب بندی کردن مراکز آبی تفریحی، شیروانی ها، سقف کانکس، تاسیسات دریایی و سازه‌های جانبی، کانال‌های آبیاری، پایه ستون، آشپزخانه‌ها، استخرهای پرورش ماهی، استخرهای شنا و پشت بام ساختمان های غیر مسکونی به کار می‌رود.

 

بهترین جایگزین ایزوگام چیست؟

 

بهترین جایگزین ایزوگام چیست

 

عایق رطوبتی پشت بام دو جزئی NAX-WM یک پوشش نانو می‌باشد که بهترین جایگزین ایزوگام است. به شکل دو جزئی به عنوان عایق برای پوشش ساختمان‌های مسکونی و تجاری، کف سازی مکان‌های مرطوب و بالکن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد‌. این عایق نانو کاملا ضد آب بوده و تمامی سطوح و ترک های نامنظم را پوشش می‌دهد. یکی از عامل های تعیین کننده قیمت عایق رطوبتی دو جزئی میزان عایقی است که برای سطح مورد نظر، نیاز دارید، اما برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره 02147631000 تماس حاصل فرمایید.

دو جزء عایق رطوبتی NAX-WM از پرایمر و پودر دارای فیبر تولید شده است. عایق نانوی مورد نظر لایه ای مقاوم، بدون درز و یکپارچه برای سطوح مختلف سرویس های بهداشتی، تراس، بالکن و پشت بام ایجاد می‌کند. ویژگی های بارز عایق تولید شده نانو شامل چسبندگی زیاد، غیر قابل اشتعال بودن، اجرای راحت و غیر سمی بودن می‌باشد.

مشخصه های بارز عایق دو جزئی نانو مثل کنده نشدن، سوراخ نشدن، مقاومت مکانیکی بالا، یخ نزدن، اجرای راحت، مقاومت کششی و سایشی، چسبندگی فوق العاده زیاد و پوسته نشدن سبب شده است که گزینه‌ی مناسبی در جواب سوال ایزوگام بهتر است یا عایق نانو باشد.

این پوشش دهنده تولید شده از مواد نانو بر خلاف ایزوگام‌های موجود هرگز دچار ترک خوردن و پوسته شدن نمی‌شود، سطح مورد نظر با کمک آن به صورت صاف و یکدست عایق می‌شود و بهترین ویژگی آن نسبت به ایزوگام ها این است که دچار یخ زدگی نشده و در برابر تغییرات دمایی از مقاومت عالی برخوردار است.

به راحتی می‌توان از عایق نانو برای پوشش و آب بندی کردن سطوح سیمانی، فلزی، گچی، شیروانی و موزاییک‌ها در مکان‌های مختلف استفاده کرد. با استفاده از این عایق بر روی آجر نسوز هم می‌توانید ساختمان خود را در برابر آتش و هم رطوبت حفظ کنید. برای اطلاع بیشتر در مورد ترکیبات آجر نسوز مقاله‌ی دیگری از نانو آکسون را بخوانید.

 

 

 

 

نتیجه گیری

عایق نانو رطوبتی به دلیل اینکه از ذرات نانو تولید شده در مناطق خیلی گرم و خیلی سرد نسبت به ایزوگام ها، کارایی بیشتری دارد. این پوشش تنفس پذیر نانو روی سطح اعمال شده، میزان 30 درصد عایق حرارتی ایجاد کرده و مزیت برتر آن نسبت به سایر ایزوگام ها می‌باشد.

با توجه به اینکه عایق رطوبتی نانو در مقایسه با ایزوگام از ضخامت بسیار کم تری برخوردار است، نصب آن راحت تر می‌باشد‌. ویژگی عالی پوشش نانو این است که برخلاف ایزوگام در لایه زیرین آن هرگز رطوبت تجمع نمی‌کند. این محصول نانو از ترکیبات شیمیایی مضر تولید نشده و با محیط زیست کاملاً سازگار است.

با توجه به پیشرفت های نانو در حوزه های مختلف، این عایق ها براساس آخرین فناوری ها با ریز ذرات نانو تولید شده و توانسته‌اند ویژگی ها و مزیت های بهتری در مقایسه با ایزوگام ها داشته باشند، به همین خاطر این محصول مورد توجه بوده و برای پوشش سطوح در اولویت قرار می‌گیرد. اگر نظر، پیشنهاد و یا تجربه ای در استفاده از هر کدام از عایق ها دارید، برایمان کامنت بگذارید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *